وبلاگ

روش دیلیت اکانت در اینستاگرام | آموزش قدم به قدم حذف حساب اینستاگرام

اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
آموزش دلیت اکانت در اینستاگرام

فهرست مطالب

امروزه اینستاگرام به یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در بین مردم تبدیل شده است؛ این برنامه هم یک همرسان مدیا و هم یک نوع پیام رسان به شمار می رود. روز به روز به تعداد افراد فعال در این اپلیکیشن افزوده می شود و افراد زیادی وارد این برنامه می شوند. اگر شما هم یکی از فعالین موجود در این برنامه باشید؛ به مراتب متوجه شده اید که برخی از افراد حساب کاربریشان ناگهان از دسترس خارج شده و حذف می شود؛ در این آموزش قصد داریم تا شما را با روش دیلیت اکانت یا همان پاک کردن حساب کاربری در اینستاگرام آشنا سازیم.

آموزش دلیت اکانت در اینستاگرام

آموزش دیلیت اکانت اینستاگرام

اکثر برنامه هایی که امروزه از آنها استفاده می کنیم قابلیت حذف حساب کاربری را به کاربر های خود می دهند؛ اینستاگرام نیز از این قاعده مستثنی نیست. بدین شکل که شما به هر دلیلی قصد داشتید که حساب کاربری خود را حذف نمایید، فقط به چند دقیقه زمان نیاز خواهید داشت. البته قابلیت دیگری در این برنامه پرطرفدار و کاربردی نیز وجود دارد که با آن را با نام دی اکتیو ( Deactive ) می شناسیم. اما چه تفاوتی بین دی اکتیو کردن و دیلیت اکانت وجود دارد؟ شما زمانی حساب کاربری خود را دی اکتیو می کنید که قصد داشته باشید بعدا به آن بازگشته و به اطلاعات خود دسترسی داشته باشید؛ اما در فرایند دیلیت اکانت دیگر شما هیچ دسترسی به اطلاعات داخل برنامه خود نظیر پیام ها، پست ها، آرشیو و سایر دیتاها نخواهید داشت. اگر بخواهیم با ذکر یک مثال برایتان بیان کنیم، دی اکتیو کردن مانند یک سفر کوتاه مدت یک مغازه دار است اما در حذف اکانت، مغازه فروشنده به کل تخریب و نابود شده و هیچ اثری از آن باقی نمی ماند.

برای شروع دیلیت اکانت اینستاگرام نیاز است که در مرحله اول وارد وبسایت https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/ شوید.

روش دلیت اکانت اینستاگرام

در مرحله اول اطلاعات حساب ایستاگرام خود شامل یوزرنیم ( نام کاربری یا همان آیدی ) و پسورد ( رمز عبور ) خود را در بخش ورود وارد نمایید که به بخش مدیریت حساب خود وارد شوید. اگر شما از آدرسی که بالاتر برایتان قرار داده ایم وارد شوید، مستقیما به بخش دیلیت اکانت هدایت خواهید شد در غیر این صورت بایستی از مسیر مربوطه به بخش ذکر شده وارد شوید. 

انتخاب دلیل برای حذف اکانت اینستاگرام

در این مرحله که وارد بخش حذف حساب کاربری شده اید از شما سوال می شود که چرا قصد دارید حساب کاربری خود را حذف نمایید؟ و در ادامه لیستی از پاسخ ها را برایتان به نمایش گذاشته اند که به ترتیب هر کدام از آنها به معناهای زیر می باشند:

  1. سرتان شلوغ است و این برنامه باعث حواس پرتی می شود.
  2. مشکلاتی در حین کار با برنامه
  3. وجود و یا ایجاد یک حساب کاربری دیگر
  4. نگرانی شما راجب اطلاعات شخصی
  5. نگرانی شما در مورد حریم خصوصی 
  6. عدم پیدا کردن افراد آشنا در این برنامه
  7. تبلیغات های آزار دهنده
  8. پاک کردن یک چیز خاص از حساب تان
  9. یک چیز دیگر

پیشنهاد می کنیم که اگر دلیل خاصی ندارید، صرفا گزینه آخر را بزنید تا به مرحله بعدی هدایت شوید. در مرحله بعدی برای بار دوم نیاز است که رمز کاربری خود را وارد نمایید و همچنین اگر رمز خود را فراموش کرده باشید از این قسمت قادر خواهید بود که آن را بازیابی نمایید. بدین ترتیب رمز عبور خود را وارد نموده و در نهایت بر روی گزینه delete username ( در بخش یوزر نیم آیدی حساب کاربری شما برایتان نمایش داده خواهد شد ) کلیک نمایید تا اکانت حساب کاربری‌تان حذف شود.

بازگردانی حساب پاک شده اینستاگرام

دلیل وجود حساب کاربری در بخش جستجو بعد از دیلیت اکانت

اگر بعد از پاک کردن حساب کاربری خود در برنامه اینستاگرام، همچنان آیدی و یوزرنیم شما در بخش جستجو نمایش داده می شود، جای نگرانی ندارد! این فرایند عادی است و ممکن است تا 24 ساعت نیز طول بکشد. بعد از 24 ساعت می توانید بار دیگر بخش جستجو اکانت های اینستاگرام را چک  و ایدی خود را جستجو نمایید که به مراتب متوجه حذف شدن آن خواهید شد. 

البته توجه داشته باشید که بعد از دیلیت اکانت شما قادر نخواهید بود تا مدت معینی از آن یوزرنیم خود استفاده نمایید؛ به عبارتی بر فرض مثال آیدی حساب کاربری شما KingOfIran است و شما حساب خود را پاک کرده اید، بعد از پاک شدن حسابتان تا یک مدت زمان معین نه  تنها شما بلکه کل کاربران اینستاگرام قادر نخواهید بود که از آن یوزرنیم استفاده نمایید و باید چند روزی صبر کنید.

فراموشی رمز اینستاگرام

روش بازگردانی حساب اینستاگرام بعد از دیلیت اکانت

احتمالا برای شما هم بارها پیش آمده که اطلاعات خود را در کامپیوتر پاک کنید یا به اشتباه یک متن چند خطی که آن را تایپ کرده اید پاک نمایید؛ در سیستم های کامپیوتر در همان لحظه می توانید که بر روی دکمه ctrl + z کلیک نمایید و داده و اطلاعات از دست رفته شما سریعا بازگردانی شوند. اما آیا در اینستاگرام هم این چنین قابلیتی وجود دارد؟ جواب بله است؛ شما از همان لحظه ای که حساب کاربری خود را در اینستاگرام حذف کردید تا 30 روز بعد قادر خواهید بود که آن را بازگردانی نمایید.

برای این کار از برنامه یا وبسایت اینستاگرام به بخش login مراجعه کرده و در قسمت آیدی یا همان یوزرنیم، آیدی حساب پاک شده خود را وارد نمایید و در فیلد بعدی پسورد مربوط به همان اکانت را وارد کنید. بعد از پر کردن اطلاعات مربوطه بر روی دکمه login یا ورود کلیک نمایید؛ در ابتدا به شما یک پیغامی مبنی بر اینکه حساب کاربری شما در مرحله حذف قرار دارد نشان داده می شود. اگر واقعا قصد دارید که حساب کاربری خود را حذف کنید نباید وارد آن شوید اما به هر دلیلی اگر قصد وارد شدن در حساب کاربری خود را دارید می توانید بعد از کلیک بر روی دکمه login بر روی دکمه keep account نیز کلیک نمایید تا اکانت شما از فرآیند حذف شدن در آمده و حفظ شود.

دانلود کتاب 7 تکنیک بازاریابی با اینستاگرام

البته علاوه بر ترفند بازگردانی پیج پاک شده که برایتان بیان کردیم، ترفند های زیادی دیگری نیز موجود هستند، برای مشاهده ترفند های اینستاگرامی کلیک نمایید.

 

ترتیبی که برای خواندن مقالات " آموزش اینستاگرام " به شما پیشنهاد می‌کنیم:

دیدگاهتان را بنویسید

دوره 8 روزه “اینستاگرام پولساز”

کاملا رایگان

قیمت 149 هزار تومان

در حال حاضر رایگان

دوره 8 روزه کاملا رایگان “اینستاگرام پولساز”

قیمت