یوتیوب مارکتینگ چیست؟ | روش های بازاریابی در یوتیوب

یوتیوب مارکتینگ

فهرست مطالب

احتمالا شما هم بارها و بارها با عبارت یوتیوب مارکتینگ یا بازاریابی در یوتیوب مواجه شده اید. مفهوم بازاریابی در دنیای امروزی تفاوت بسیاری با همین چند سال پیش دارد. این حجم از تغییر و تحول در یک مفهوم رایج اقتصادی شاید در میان تمامی مفاهیم بی سابقه باشد، اما عملا رخ داده است و باید نسبت به آن حساس بود. بازاریابی همان آماده سازی بستر برای فروش یک محصول یا خدمت به مشتری است. این آماده سازی باید در یک پلتفرم یا یک مارکت مشخص اتفاق بیفتد که به شکل سنتی آن از بازارهای خرید و فروش و مغازه های کسب و کار شروع می شود و امروز به فضای مجازی و شبکه های ارتباط جمعی ختم شده است. در هر حال هدف یک چیز است، آن هم استفاده از قابلیت ها و ابزارهای ارائه شده در آن پلتفرم برای تسهیل در فروش محصول یا خدمت است. این بحث در روزها و سالهای اخیر با توسعه بی نظیر شبکه های اجتماعی، به شکل نو و جدید ارائه می شود. اگر به این نتیجه رسیده باشیم که با افزایش تعدد ارتباطات انسانی در هر قالبی، احتمال موفقیت در بازاریابی بیشتر شود، پس شبکه های اجتماعی قطعا و بدون شک به مهم ترین حوزه بازاریابی بدل خواهند گشت. این شبکه ها از اینستاگرام به عنوان پرمخاطب ترین تا یوتیوب به عنوان خاص ترین آنها، شامل میلیون ها کاربر عمدتا فرهیخته و با دانش است که برای خرید و فروش به همین سادگی و بدون تحقیق کافی عمل نمی کنند. بنابراین باید برای فعالیت در زمینه بازاریابی و خرید و فروش در این بسترهای رایج، متد های جدید و استراتژی های نوین را به کار گرفت. در این مقاله با تمرکز بر روی شبکه ویدیویی یوتیوب به سمت بازاریابی در آن متمایل شده و به شکل کلی در مورد یوتیوب مارکتینگ و عوامل موثر در این حوزه صحبت خواهیم کرد.

یوتیوب مارکتینگ

یوتیوب مارکتینگ چیست؟

یوتیوب به عنوان یک شبکه ویدیویی در سال 2005 تاسیس و به فعالیت خود آغاز کرد. با توجه به اینکه زمینه فعالیت آن که در حوزه ویدیو بود، سرعت رشد و توسعه آن بسیار بالا بود و کاربران زیادی را در کوتاه مدت به خود جذب کرد به طوری که امروز با گذشت بیش از پانزده سال از تاسیس این شبکه، کاربران این شبکه ویدیو ها و فیلم های خود را در آن باگذاری کرده و میان یکدیگر به اشتراک می گذارند. تعداد این کاربران امروز از مرز دو میلیارد نفر گذشته است و انها هر نوع ویدیویی را برای هر زمینه ای به اشتراک می گذراند و یک منبع بسیار غنی از دانش را ایجاد کرده اند. جالب است بدانید که همین محتوای ویدیویی، یوتیوب را به دومین سایت و اپلیکیشن پربازدید وب تبدیل کرده است و این یک عامل برتری و نقطه  تفاوت میان این شبکه با سایر پلتفرم های مشابه محسوب می شود و یکی از دلایلی است که به شما را ملزم می نماید که به یوتیوب مارکتینگ اهمیتی ویژه ای قائل شوید.

تبدیل یوتیوب به یک وب سایت پربازدید با دو میلیارد نفر مخاطب، آن را به یک بیلبورد جذاب در وسط یک بزرگراه بی نهایت عریض تشبیه می کند که شرکت های مختلف برای دیده شدن در آن دست و پا می شکنند. کدام کسب و کار است که نخواهد در این میانه از محبوبیت یوتیوب سودی برده و خود را به مخاطبانش معرفی کند؟ قطعا همه حوزه های کسب و کار علاقه بسیاری به این موضوع دارند و برای دیده شدن به دنبال راه کاری هستند. آنها حاضر به خرج کردن صدها دلار ( حتی هزاران دلار ) پول برای به نمایش گذاشتن ویژگی های منحصربفرد خود می باشند و از این طریق می توانند خیل عظیمی از دوست داران نهفته خود را شناسایی کرده و جذب نمایند.

میزبانی از کسب و کارها

توسعه شبکه های اجتماعی در فضای وب مرهون یک بحث به نام ایجاد پروفایل های کاربری بود. این پروفایل ها همانند شناسنامه هایی هستند که معرف شما بوده و اصل موضوع را به مخاطب انتقال می دهند. همین قابلیت برای ایجاد پروفایل، کسب و کارها را به سمت ایجاد فضاهای مستقل در شبکه های اجتماعی مانند یوتیوب نمود تا به صورت کاملا جداگانه به معرفی خود بپردازند. با بسط این موضوع باید گفت که یوتیوب به عنوان یک میزبان در مورد کسب و کارها عمل می کند و آنها را از طریق ارائه امکاناتی در زمینه ویدیو به دنیا می شناساند. همین امکانات و ابزارها است که یوتیوب را در میان اغلب مردم محبوب کرده و از آن به عنوان یکی از مفیدترین درگاه های بازاریابی یاد می شود. دلیل این برتری را باید در این موارد جستجو کرد که اول شما فارغ از اینکه چه شهرت و محبوبیت برای محصولات خود داشته باشید و حتی فارغ از قدمت و تاریخ خود می توانید آنچه برای فروش دارید را در معرض نمایش ویدیویی قرار دهید و از آن کسب درآمد کنید. دوم اینکه این موضوع صرفا در مورد محصولات نیست بلکه شما می توانید به عنوان یک شخصیت مستقل در مورد ویژگی های خود بحث کنید و هویت منحصربفرد خود را به دیگران ارائه دهید که به طور مثال می تواند هنری از میان خلقیات شما باشد. سوم در مورد امکان سنجشی است که یوتیوب و سایر شبکه های اجتماعی به شما می دهند تا میزان رضایت کاربران خود را اندازه بگیرید.

روش های بازار یابی در یوتیوب

قبل از فضای مجازی و خصوصا مفهوم شبکه های اجتماعی، سنجش همچین موضوعی عملا غیرممکن بود و باید زحمت بسیاری کشیده می شد تا احتمالا به داده های بسیار ضعیفی از میزان رضایت مشتری دست پیدا کرد. چهارم در مورد دسترسی مردم به شما در زمینه خدمات ارائه شده است. آنچه در مورد ارائه خدمات بسیار اهمیت دارد مربوط به میزان دسترسی خدمت گیرنده به خدمت دهنده است. این موضوع همان امکان پشتیبانی های بعدی است که از طریق یوتیوب می تواند بسیار آسان و قابل درک باشد و استفاده از ویدیو نیز می تواند آن را بسیار موثرتر کند که در سایر شبکه های اجتماعی مورد غفلت واقع می شود. در مورد پنجم به یک اجماع درباره  کلیه شبکه های اجتماعی از جمله یوتیوب می رسیم که در واقع حرکت کسب و کارها به سمت مشارکت در این پلتفرم ها، فارغ از نیازهای شخصی، درصد بالایی از وابستگی آنها با بستری بود که بتواند با مخاطبانشان در ارتباط باشند.

بازاریابی ویدیویی در یوتیوب

بازاریابی در قالب ویدیویی یا همان ویدیو مارکتینگ آن از مفاهیم نسبتا نو در فضای مجازی محسوب می شود که پایه و اساس یوتیوب مارکتینگ به شمار می آید. و روش های مختلف آن را در این مقاله مورد بررسی قرار خواهیم داد. به دلیل فعالیت جامع یوتیوب در زمینه نشر و تولید و اشتراک گذاری ویدیوهای کاربران باید ابتدا به بررسی راهکارهای بازاریابی در این فضا بپردازیم. به طور مثال این موضوع را می توان برای معرفی این گونه شرح داد که کسب و کارها برای معرفی خود سالهاست اقدام به ایجاد و توسعه وب سایت های شرکتی و تجاری نموده اند و اکنون نزدیکترین راه برای عرضه خود را هدایت دنبال کنندگان خود به سوی وب سایت می دانند. برای رسیدن به این مقصود می توانند آدرس و یو.آر.ال مربوط به وب سایت خود را در محل مشخصی از پروفایل یوتیوب خود جاگذاری کنند تا کاربران بتوانند از طریق آن بازدید کنند. این قطعا یکی از ساده ترین و موثرترین روش ها برای تبدیل بازدیدکنندگان به خریداران و مشتریان است. علاوه بر آدرس ها می توان سازوکارهایی مانند ایمیل یا پلتفرم های گفتگو را به آن افزود تا ارتباط مستقیمی با کاربر خود داشته باشید. این قطعا بهترین رویکرد برای تعامل محسوب می شود.

یوتیوب به عنوان میزبان کسب و کار شما، امکان برقراری ارتباط را به طور کامل فراهم کرده است. این پلتفرم حتی امکان افزودن آدرس سایر شبکه های اجتماعی را نیز برای شما داده است تا بتوانید از آنها نیز برای معرفی خود بهره ببرید. همچنین پنج فیلد مجزا برای درج آدرس وب سایت و سایر اماکن مجازی را برای شما آماده کرده است که یک امکان بسیار بهینه محسوب می شود. در مورد این فیلدها و سایر مواردی که یوتیوب از شما برای کسب و کار و ثبت نام درخواست می کند، بهتر است عاقلانه تر رفتار کنید و ارزش این داده ها در معرفی دقیق از خود را بدانید. پرکردن دقیق و بدون اغماض این موارد می تواند در میزان جذب مخاطب به سوی شما بسیار مهم و موثر باشد. بنابراین از تمامی این داده ها بهره ببرید و آنها را تکمیل کنید تا بتوانید از مزایای آن به طور کامل بهره مند گردید.

فرآیند تعریف کسب و کار در یوتیوب و تاثیر آن در یوتیوب مارکتینگ

برای تعریف و ورود یک کسب و کار به فضای یوتیوب باید اقدام به ایجاد یک حساب کاربری در آن کند. این حساب کاربری به صورت یک کانال ارتباطی نامیده می شود که در واقع یک دایرکتوری برای تمامی ویدیوهایی است که شما آنها را به صورت مختلف تولید می کنید. این دایرکتوری به صورت دایمی در اختیار شماست و هرکاربر قابلیت دسترسی و مشاهده آن را دارد تا با ویژگی های کسب و کار شما آشنا شود. همچنین علاوه بر قابلیت راه اندازی یک کتابخانه ویدیویی، می توانید اطلاعات هویتی کسب و کار خود را در آن وارد کنید. شناسنامه ای برای کسب و کارتان که آن را برای هر بازدیدکننده ای معرفی کرده و احتمالا روش های دیگری را برای دنبال کردن و بازدید از وب سایت فراهم می کند.  این توضیحات را جدی بگیرید و در مورد تکمیل آن کوشا باشید. تمام ابعاد هویتی کسب و کار شما در وهله اول بسته به این جملات و کلماتی است که آنجا وارد کرده اید.

بازاریابی

در مورد دایرکتوری ذکرشده برای ویدیو باید به چند نکته اشاره کرد. این ویدیوها در هر حوزه ای از علاقه مندی های شما می تواند باشد و هیچ محدودیتی ندارد. بارگذاری و به اشتراک گذاری این ویدیوها به مانند سایر شبکه های اجتماعی علاوه بر فضای مشترک یوتیوب ، می تواند شامل سایر شبکه های اجتماعی نیز شود. حتی شما می توانید آدرس لینک این ویدیوها را کپی کرده و در هر موقعیتی از وب سایت خود جا دهید تا به صورت نیابتی برای مخاطبان نمایش داده شود. از قابلیت های منحصربفرد و بسیار کاربردی در یوتیوب می توان به ویدیوهای پیشنهادی اشاره کرد. شبکه یوتیوب با توجه به الگوریتم های مشخصی از هسته عملیاتی خود، در مورد ویدیوهای بارگذاری شده توسط هر کاربر تصمیم میگیرد و برای دیگران از عنوان ویدیوهای پیشنهادی بهره می برد. این ویدیوهای پیشنهادی الگویی از نوع جستجو و دنبال کردن های یک کاربر است که با محتوای ویدیوی فعلی ترکیب شده و به او ارائه می شود. به دلیل محتوای جذاب و چندبعدی ویدیو که برخلاف عکس می تواند در جذب مخاطب نیز بسیار موفق عمل کند، امکان ذخیره و حتی دسته بندی آنها نیز فراهم شده است که مخاطبان می توانند از این امکانات هم استفاده نمایند.

سئو در یوتیوب

استفاده از مفهوم سئو در محتوا بسیار مهم است. اولویت گوگل برای رتبه بندی محتوای وب، بر اساس الگوریتم هایی است که باید نسبت به رعایت اصول آن اقدام کرد وگرنه آن محتوا در میان چندین عنوان برتر و پربازدید جایی نخواهد داشت و پر واضح است که میزان مقید بودن به این الگوریتم ها، همان سنگ محکی برای محتواست که ارزش ان را مشخص می کند. در مورد ویدیو نیز همین موضوعات صادق است و باید بازدید و میزان نمایش آن را برای مخاطبان از طریق سئوی درست و اصولی بالا برد. این بهینه سازی همانند متن باید در ویدیو نیز اتفاق افتد و میزان بازدیدهای گوگل و یوتیوب را برای آن بالاتر ببرد. از جمله راهکارهای بسیار اصولی در زمینه سئو در یوتیوب می توان به مفهوم کلمات کلیدی اشاره کرد. ویدیوی شما و حوزه تعریف شده در آن باید از طریق کلماتی که معرف آن باشند، ارائه شود. این کلمات کلیدی و عوامل معرف را باید در توضیحات مربوط به ویدیو قرار دهید و از مفهوم هشتگ برای ذکر کردن آن بهره ببرید. این هشتگ گذاری یا همان برچسب گذاری، روشی برای معرفی این ویدیو به موتورهای جستجو از جمله گوگل است. در واقع ویدیوی شما در زمان جستوی کاربران در آن حوزه به عنوان نمونه ای از محصولات مجازی برتر به نمایش درآمده و همزمان کانالی برای جذب مخاطب خواهد بود.

برای انتخاب و ذکر این کلمات کلیدی باید چند نکته مهم را به خاطر بسپارید. اینکه اولا باید این عناوین را از میان کلمات جذاب و به روز انتخاب کنید و نباید به سراغ کلمات سوخته بروید. کلمات جذاب همان رخدادهای روز هستند که مخاطبان آن را به شدت دنبال می کنند. و یا اینکه در زمینه ای که به تولید ویدیو پرداخته اید، سراغ جذاب ترین مفاهیم بروید و از آنها استفاده کنید. در گام دوم باید بدانید که ذکر کلمات کلیدی بدون آشنایی با مفهوم پرجستجو بودن آنها غیرممکن است. شما باید آگاهی نسبی در مورد کلمات پرجستجو داشته باشید و از این کلمات برای برچسب گذاری بهره بگیرید. می توانید از وب سایت های فعال در مورد کلمات کلیدی نیز بهره ببرید و با آنها آشنا شوید تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

ویدیو مارکتینگ

تحلیل داده ها

برای عملکرد خوب در هر زمینه ای باید نسبت به سنجش آن اقدام کنیم. ما باید بدانیم که تا امروز در چه حد درست عمل کرده ایم و از این نقطه چگونه پیش برویم. برای موفقیت در یوتیوب مارکتینگ و بازاریابی در یوتیوب هم باید نتیجه اقدامات را بسنجیم و هم باید در مورد هر یک از عملکردهایمان تجزیه و تحلیل داشته باشیم و آنها را در مقابل نتایج بدست آمده اصلاح کنیم و بهبود ببخشیم. یوتیوب برای تسهیل این موضوع برای کاربران خود، ابزاری را تحت عنوان “تحلیلگر یوتیوب” ارائه کرده است که با استفاده از روش های مختلف به تجزیه و تحلیل، ارائه گزارش در مورد میزان مقبولیت محتوا پرداخته است. این محتوای ویدیویی در یوتیوب که در معرض بازدید میلیون ها انسان قرار می گیرد، تا چه حد مورد پسند آنهاست و عکس العمل آنها در مقابل مشاهده این محتوای ویدیویی چیست؟ باید دقت کرد که این ابزار می تواند اطلاعاتی مانند زیر به ما ارائه کند:

  • تعداد بازدید صورت گرفته از طریق منابع مختلف
  • رده بندی سنی بازدیدکنندگان
  • میزان محبوبیت ویدیو از طریق مفهوم لایک
  • دسته بندی بازدیدکنندگان به تفکیک ملیت آنها
  •  میزان کامنت ها و البته امتیازدهی به ویدیو که مفهوم مجزا و نویی در یوتیوب محسوب می شود

این داده ها برای تحلیل یک عملکرد بسیار حیاتی هستند و میزان قابل قبولی از اعتبار را به کسب و کار می دهند تا با تکیه بر آنها به تحولی در زمینه فعالیت های مجازی خود بپرازد. هرچه قدر میزان تکیه کسب و کار به این تحلیل ها بالاتر رود و روندهای تبلیغاتی خود را بیشتر اصلاح کند، بازاریابی موفق تری را تجربه کرده و سود بالاتری از مشتریان جذب شده کسب خواهد کرد.

تاثیر تبلیغات در یوتیوب مارکتینگ

یوتیوب در مورد دسته بندی ویدیوها و بازارهای هدف، قابلیت های بهتری نسبت به سایر شبکه های اجتماعی در اختیار قرار می دهد. آنچه که حیاتی به نظر می رسد این است که در بازاریابی های موفق، شما باید محتوای دقیق و موثر را در یک فضای علاقه مند نشر دهید و آن را به یک کسب و کار متصل نمایید. بدین معنا که اگر محتوای درست به جامعه هدف اشتباه ارائه شود نتیجه بخش نیست و حالت برعکس این موضوع نیز قطعا به هدف نمی انجامد. یوتیوب به محتوای شما این امکان را می دهد تا در یک فضای مرتبط نشر داده شود و شما می توانید آن را به طور کامل تفکیک کنید. شما می توانید به صورت کاملا مجزا نسبت به محل تبلیغات خود تصمیم بگیرید و آن را شخصی سازی کنید. این کسب و کارها به ازای دیده شدن تبلیغات مربوط به خود، مبلغ معنی را که در پروتکل های یوتیوب ذکر شده است پرداخت می کنند و حتی در این مورد نیز می توانند تغییراتی را به نسبت محتوا و میزان دیده شدن خود اعمال کنند. به طور مثال شما می توانید مشخص کنید که محتوای شما در ویدیوهای مربوط به یک موضوع خاص بیشتر پخش شوند و این بهترین حالت تبلیغات برای شما خواهد بود. زمانی این موضوع موثرتر به نظر می رسد که بدانید، کاربران می توانند در حالت مقابل آن، دسته بندی های خاص خود را برای ویدیوهای موردمشاهده انجام دهند و فیلترهای مخصوص به خود را در مورد آنها اعمال نمایند. به طور مثال آنها می توانند مشخص کنند که تنها ویدیوهای مربوط به یک برند خاص برایشان نمایش داده شود.

روش های کسب درامد در یوتیوب

مخاطبان

مخاطبان و کاربران تشکیل دهنده فضای یوتیوب را به صوت عموم تمامی جوامع و افرادی تشکیل می دهند که ویدیو را بهترین رسانه برای انتقال مفهوم می دانند. این مهمترین تعریف از یوتیوب است. در واقع برای مفاهیمی مانند آموزش، استفاده از بستر ویدیویی بسیار حیاتی محسوب می شود و میتوان حدس زد که اغلب افرادی که به دنبال یادگیری در هر زمینه ای باشند می توانند از طریق یوتیوب به نتایج دلخواه خود برسند. کسب و کار ها نیز با شناسایی این دسته بندی های فردی و گروهی، جامعه هدف خود را در میان این دو میلیارد نفر انتخاب کرده و برای آنها محتوا می سازند. کسب و کارهایی با واکنش های مثبت مواجه می شوند که اولا قادر به تولید محتوای جذاب در مورد محصول یا خدمت خود باشند، ثانیا قابلیت پیگیری و فعالیت در این فضا را نیز داشته باشند. آنها اگر برند خاصی داشته باشند قطعا موفقیت بالاتری را تجربه خواهند کرد. به طور مثال دفاتر گردشگری و هواپیمایی به دلیل ماهیت شغل خود احتمال موفقیت بالاتری را دارند. همچنین فروشگاه های آنلاین و برندهای پوشاک که بهترین درگاه را برای معرفی محصولات خود انتخاب کرده اند.

مزایای بازاریابی در یوتیوب ( چرا باید یوتیوب مارکتینگ را یاد بگیریم؟ )

1- چه مزیتی از این بهتر که شما بتوانید نمایش عمومی از محصول و خدمت خود داشته باشید. آن هم در فضایی به وسعت یوتیوب و با رسانه ای مانند ویدیو که بهترین حالت رساندن مفهوم را برای مخاطب به همراه دارد. پر واضح است که در حالتی که موضوع فروش، یک محصول فیزیکی باشد، نتایج بهتر و ملموس تر می باشد.

2- ارتباط مستمر با گروه کاربران و مشتریان نیز از بزگترین ویژگی های یوتیوب و سایر شبکه های اجتماعی است. این ارتباط مستمر و دسترسی آسان، آنها را به سمت شما سوق خواهد داد. این مورد نیز در مورد مشاغل تازه کار و کوچک بسیار کارا است. آنها می توانند با این ارتباط مستمر، شهرتی را که یک برند قدیمی تر در سالها فعالیت بدست آورده است، در مدت زمان بسیار کوتاه تری کسب کنند.

3- امکان به اشتراک گذاری ویدیو از طریق آدرس و لینک آن در یوتیوب این امکان را برای شما فراهم می کند که بتوانید بدون اشغال فضای اضافی در هاست وب سایت خود، آن را به نمایش گذاشته و از منافع این موضوع بهره مند گردید.

4- استفاده از رسانه ای به نام ویدیو این فرصت را می دهد تا کوچکترین جزئیات را به توضیحات محصول خود بیفزایید. جزئیات در معرفی دقیق شما از خروجی های کسب و کار، تاثیر بسزایی دارد.

5- ذخیره ویدیوهای تبلیغاتی و سایر انواع فیلم های شما در دایرکتوری این پلتفرم و استفاده از الگوریتم های پیشنهاد ویدیو در روزهای خاصی از سال و در رویدادهای مهم مرتبط این قابلیت را داده است تا بارها و بارها از فرصت معرفی خود از طریق این مدیوم بهره مند شوید.

6- یوتیوب از بهترین و آزادترین رسانه ها برای استفاده در حوزه های آموزشی و پشتیبانی محسوب می شود. شما می توانید چه در زمینه تدریس علوم مختلف و چه در زمینه تهیه فیلم های آموزش کاربری از محصولات، استفاده بهینه ای از آن به عمل آورید. بسیاری از سوالات مردم در مورد حل مشکلات بسیار پیش پا افتاده در زندگی روزمره را از طریق ویدیوهای موجود در یوتیوب می توانید پاسخ دهید و البته از بازدیدهای انجام شده برای معرفی کسب و کارهای دیگر نیز بهره بگیرید.

youtube marketing

فضای ارائه شده توسط یوتیوب برای کاربران آنقدر غنی از امکانات و فرصت های کسب و کار است که به جرات می توان گفت نباید آن را در سیاست های تبلیغاتی خودتان نادیده بگیرید. ارتقای هر کسب و کاری در زمینه کسب سود و نهایتا توسعه آن ارتباط مستقیمی با میزان اطلاعات مخاطبان آن از روند شکل گیری و رشد مجموعه دارد. این شبکه اجتماعی ویدیویی امکان برقراری این ارتباط موثر را به شما داده است. هر ویدیویی که از سوی شما برای هدف مشخصی در این وب سایت بارگزاری می شود، نتیجه ای برای فرد بیننده به همراه دارد که آیا کسب و کار شما ارزش سرمایه گذاری را داشته است یا نه؟ آیا محصول و یا خدمت ارائه شده توسط شما در مقایسه با موارد مشابه موجود در همین فضای اجتماعی، برتری و ویژگی انحصاری خاصی دارد؟ شما در ویدیوهای تولید شده برای کسب و کارتان، کدام گره را از ذهن مخاطبان خود باز می کنید؟ و آیا در روند مراجعه یک کاربر به وب، برای جستجوی یک آیتم وِیژه ویدیوهای بارگذاری شده شما در فضای یوتیوب تاثیری دارد یا نه؟ به هر حال باید بدانید که مبنای بازاریابی های مبتنی بر فضای وب، ارتقای ارتباطات جمعی در آن فضاست و یکی از ارکان بالابردن این پارامتر، بهبود وضعیت محتوای کسب و کار در موتورهای جستجو است. محتوای ویدیو، باید در راستای هدف سازمانی شما باشد و رویکردی گره گشا برای مخاطب داشته باشد و یا اینکه آنقدر “جالب” و “سرگرم کننده” باشد که بتواند در کنار سرگرمی افراد، پیام موردنظر شما را به او برساند. البته باید توجه داشته باشید که به وضوح بازدید های مربوط به ویدیوهایی با هدف حل مشکلات کاربران بسیار بالاتر از نوع سرگرم کننده بوده است.

بنابراین در کنار استراتژی معین برای بازاریابی کسب و کار، برای ثانیه به ثانیه ویدیوها و محتوای خود تفکر کنید. این گام اول در موفقیت برای جذب مخاطب است. البته صرفا یوتیوب مارکتینگ نیست که می تواند باعث رشد کسب و کار شما شود، در سایر پلتفرم های موجود نیز می توان برای بازاریابی تلاش کرد که از جمله این موارد می توان به لینکدین مارکتینگ و فیسبوک مارکتینگ اشاره کرد.

به این مطلب امتیاز بده post

قیمت کتاب + فایل صوتی مکمل 90.000 تومان

در حال حاضر کاملا رایگان

حجم فایل :30MB

  همراه این PDF دو هدیه دیگر به  ارزش 230 هزار تومان دریافت می کنید 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا

درخواست مشاوره

  • مشاوره با ما هیچ هزینه ای ندارد.

    شماره تماس خود را وارد کنید.

دوره 8 روزه کاملا رایگان “اینستاگرام پولساز”

قیمت 149هزار تومان

امروز رایگان